Overheid

Grip op data

Al sinds 2005 werken klanten met ons Document Management Systeem als zaaksysteem. Zaakgericht werken is een concept bestaande uit het parallel en ketengericht samenwerken aan het leveren van een product of dienst aan een klant.

Toepassingen bij zaakgericht werken zijn o.a.:
  • Onderzoek
  • Beoordelen van (gevoelige) situaties
  • Goedkeuring van aanvragen
  • Legaliseren van documenten
Lees meer
1. Kwaliteit

We starten door samen met jou een goede digitale structuur binnen je organisatie te bedenken. Onze jarenlange ervaring in het structureren van digitale informatie vormt hierbij de basis.

2. Kostenbesparing

Samen stemmen we af tot op welke hoogte de software op maat wordt ingericht voor je bedrijf. En wat eventueel later valt in te kopen, zodat je niet meteen voor extreem hoge aanschafkosten komt te staan.

3. Kortere doorlooptijden

We trainen niet alleen gebruikers, voor zover dat nodig is om de software goed te kunnen gebruiken. We trainen ook één of meerdere beheerders. Zodat je in de toekomst zelf wijzigingen aan kunt brengen. Dan blijft het systeem als een jasje passen. En ben je minder afhankelijk van ondersteuning door consultants.

4. Kwetsbaarheid

Acanthis zorgt ervoor dat je bedrijf het maximale uit de software kan halen. Als medewerkers enige tijd met onze software hebben gewerkt plannen we een evaluatiemoment in om de puntjes op de i te zetten.

Stroomlijn, bewaak en controleer het ketenproces

Bij de meeste workflowmanagement software krijg je als medewerker een taak om af te handelen los van de contextinformatie. Is dat bij jou ook het geval? Bij ons niet. Bij ons DMS benader je documenten via het werkproces en krijg je ook inzicht in de processen en context van een bepaalde zaak, zodat je een juiste volgende stap in het proces kunt zetten.

Via een integraal en decentraal inzichtelijk zaakdossier heeft iedereen die meewerkt aan de zaak inzage in hoe ver het staat met het leveren van het product of de dienst. Het is ook mogelijk om de klant zelf toegang te verschaffen tot deze onderdelen. Zo valt er in de organisatie niets buiten de boot.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Acanthis adviseert je hierover van harte.

Plan een afspraak
Overheid
Overheid

Informatiebeheer belangrijkste succesfactor voor innovatie in energie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wilde zeker blijven van voortdurende innovatie zonder dat mensen en instanties dubbel werk doen. ‘We wilden op regelmatige basis kunnen inzien wat bepaalde projecten of initiatieven nu eigenlijk opleveren. Niet zozeer direct in geld, ook, maar meer in informatie en kennis. Dat inzicht krijgen wij met DocBase.’

Jan Boonman, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

 

 

Lees meer over hoe we dit in de praktijk oplossen

Benieuwd naar wat Acanthis voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Branches