Zorg

DMS is er voor de zorg

Documentatie speelt een cruciale rol in de zorg. Van SOP’s (standard operating procedures), kwaliteitshandboeken tot het melden van incidenten en locatiebeheer. Iedereen in de zorg zal het herkennen of niet? Zo is het in laboratoria vaak noodzakelijk om met papieren handleidingen te werken. Ze dienen te voldoen aan strikte regelgeving om geaccrediteerd te blijven voor het doen van hun werk.

Strengere regelgeving geeft farmaceutische bedrijven een continu spanningsveld van steeds kortere ontwikkelperiodes voor producten. Documentbeheer is van belang als dit kostbare vertraging kan voorkomen. Datzelfde geldt voor behandeltrajecten in de zorg, die steeds beter en in kortere tijd verricht moeten worden.

Lees meer
Alle informatie op één plek

Geen losse info meer op netwerkschijven, op papier of waar dan ook.

Documentbeheer in de zorg

Op elke locatie altijd de laatste versie van het kwaliteitshandboek.

Kwaliteitseisen

Voldoen aan HKZ-certificering

 

Koppeling met Intranet en/of Extranet

 

DMS en kwaliteit

Ons Document Management Systeem leent zich uitermate goed voor voorgaande vraagstukken. Het is de oplossing voor het beheren van de kwaliteitsdocumenten. Flexibel en eenvoudig aan te passen aan de eisen die je zelf stelt. DocBase maakt het je gemakkelijk om documenten op te slaan, te delen en terug te vinden.

Plan een afspraak
Zorg
Zorg

Tijd en geld besparen

GGZ Nederland bespaart tijd en geld met de aanschaf van het Document Management Systeem van DocBase. De gebruikers ervaren dat het werkt. “We wilden digitaliseren, maar hadden ook te maken met met de veranderende behoefte van de organisatie. DocBase dacht met ons mee over de beste aanpak.”

Bob Gerzon, GGZ Nederland

 

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Acanthis voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Branches