Over ons

Dit is Acanthis

Wij inspireren je graag! Hoe dan? Kies voor onze oplossingen. Wij maken Document Management Software (DMS).
Dat klinkt niet heel sexy, maar het is wel onmisbaar voor iedere organisatie. Als organisatie wil je je tijd graag besteden aan het product of de dienstverlening, niet aan het zoeken naar (de juiste versie van) documenten of steeds herhalende administratieve processen. Onze software helpt je daarbij. Met slimme automatisering vereenvoudig je bedrijfsprocessen of voer je ze zelfs geheel op de achtergrond uit. En zo zorg je ervoor dat je informatie die je nodig hebt op het juiste moment in de juiste versie beschikbaar hebt. Daarmee houd je meer tijd over voor waar het om eigenlijk om draait: je klanten bedienen of met je product bezig zijn.

Maak werken geweldig

Goedkoper:

Daling van je integrale kosten en voorkomen van fouten

 

Beter:

Klanten sneller bedienen door relevante informatie makkelijker te vinden

 

Veiliger:

Informatie niet versnipperd in veelvoud overal opslaan, maar in een veilige – private – Cloud omgeving met de juiste autorisaties

 

Leuker:

Samenwerken met leuke mensen

 

Waar staan wij voor?

Wij helpen jouw organisatie om grip en overzicht te krijgen op de documentenstroom.

Over ons
Over ons

Waar willen we naartoe?

Acanthis wil een constante, belangrijke speler zijn in de wereld van (on)gestructureerde informatie.

Een wereld die zich snel ontwikkelt en verandert. Het besef groeit dat data naast medewerkers de belangrijkste asset is van een organisatie. Acanthis wordt in Nederland veel betrokken bij implementatietrajecten rondom document- en informatiebeheer.