Harvey Mackay, een Amerikaanse zakenman en schrijver van diverse managementboeken zei het al eens: tijd is gratis, maar het is onbetaalbaar. Je kunt het niet bezitten maar wel gebruiken. Je kunt het niet bewaren maar wel verbruiken. Wanneer je het eenmaal verloren bent, kun je het nooit meer terugkrijgen.

Daarom is de waarde van onze oplossingen ook zo hoog en relevant. Want je bespaart er zeeën van tijd mee. Onderzoek van McKinsey geeft aan dat medewerkers dagelijks 1,8 uur of wekelijks 9 uur besteden aan het zoeken naar informatie. Dat is maar liefst meer dan 20%. Ofwel, een hele dag Stel je voor dat je die verloren tijd kunt terughalen en anders besteden. Wat is dat je waard? 

Documentbeheer met de oplossingen van Acanthis worden zo zeer snel terugverdiend maar het biedt nog zoveel meer. En dat is werkplezier. Want hoe vervelend is het niet om zoveel tijd te zoeken naar informatie terwijl je het bijvoorbeeld met DocBase in enkele seconden gevonden hebt door de slimme zoek en vind functionaliteit. Metadata zorgt ook nog eens voor de juiste context zodat je de informatie nog beter gerubriceerd bij elkaar hebt. Volledig  automatisch.

In onze laatste versie kunnen we metadata op basis van voorwaarden wel of niet tonen. Zo kun je nog eenvoudiger alles opslaan en krijg je alleen de velden te zien die er toe doen bij jouw registratie. Zo kan DocBase nog eenvoudiger en sneller  worden ingericht en door applicatiebeheerders zelf worden aangepast.

Vragen over dit blog? Neem contact op

Laatste nieuws